Maintenance_Cars

Huolto

Luotettavuutta ja toimintavarmuutta

Valon Koneen omien tytäryhtiöiden edustajat ja paikalliset agentit ovat saaneet koulutuksen VK:n tehtaalla Suomessa, joten saat parasta mahdollista huoltopalvelua – kaikkialla maailmassa.

Ennakoiva huolto on aina edullisempaa kuin ennalta-arvaamattomien vikatilanteiden korjaaminen. Tämän takia VK-huoltohenkilöstö vierailee luonasi säännöllisesti varmistaakseen kuorimakoneen toiminnan, jotta säästytään yllättäviltä vioilta ja ylimääräisiltä/turhilta tuotannon pysäytyksiltä.

VK:n huoltopalvelut kattavat kaiken, mitä kuorimakoneesi vaatii

  • Laiteoptimointi (kuorintalaatu ja koneen toiminta)
  • Vianetsintä, korjausneuvonta, korjaukset
  • Teräpalahuolto ja -korjaukset
  • Huoltotarpeen analysointi
  • Säännölliset kausi-/vuosihuollot ja korjaukset
  • Laitemodernisoinnit ja tehdaskunnostukset

Valon Koneen toimitukseen sisältyy normaalisti sekä koneen asennusvalvonta että käyttöönotto. Tämä sen takia, että kone saataisiin mahdollisimman nopeasti ja joustavasti häiriöttömään tuotantokuntoon. Asennuksesta ja käyttöönotosta vastaa Valon Koneen huolto-organisaatio.

Kun kuorimakoneen kone- ja sähköasennus on valmis, tarkistetaan start up -vaiheessa kuorimakoneen asennus, käynnistetään kone ja seurataan sekä koneen toimintaa että kuorintalaatua. Valon Koneen automaatiosuunnittelija tarkistaa aina ohjauksen oikeellisuuden. Lisäksi käynnistysvaiheessa annetaan opetusta kuorimakoneen käyttö- ja huoltohenkilöstölle.

Konemodernisoinnit

Koneen eliniän aikana kuorintatarpeet saattavat muuttua ja tätä varten Valon Koneella on tarjottavana erilaisia modernisointipaketteja lähes kaikille konemalleille.

Esimerkkejä konemodernisoinneista:

  • Yksiroottorikoneeseen voidaan lisätä toinen kuorintaroottori, jolloin 2-roottorikoneella saavutetaan korkeampi syöttönopeus ja puhtaampi kuorintatulos.
  • Koneeseen voidaan lisätä jälkiasennuksena myös tyvensievennysroottori tyvilaajentumien redusointia varten. Tyvensievennyksen avulla parannetaan sekä kuorinta- että sahaustulosta, kun tyvilipat eivät häiritse sahausprosessia.
  • Syöttövalssien suljettu painejärjestelmä voidaan muuttaa aktiiviseksi järjestelmäksi. Tällöin koneen käytettävyys eri olosuhteissa paranee ja puuvauriot pienenevät.

Kun tiedustelet konemodernisointia, niin ilmoita meille kuorimakoneesi malli/tyyppi, sarjanumero ja valmistusvuosi, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman nopeasti.

Esim. Malli VK450, nro 123/2001: koneen tyyppinumero voi olla myös muodossa 450-480-6-450-RH