Varaosat

Varaosat

Alkuperäiset VK-varaosat

Valon Kone toimittaa varaosia kaikkiin VK-kuorimakonemalleihin. Toimitamme osia myös moniin jo tuotannosta poistettuihin konemalleihin.

Käyttämällä Valon Koneen alkuperäisosia, varmistetaan VK-koneen erinomainen takuuaikainen toiminta sekä koneen maksimaalinen elinikä. Vain Valon Koneella on 60 vuoden kokemus kuorimakoneen osien suunnittelusta ja materiaalivalinnoista. VK:n alkuperäisosia käyttämällä pääset myös hyödyntämään Valon Koneen viimeisimmät uutuudet/ratkaisut.

Esimerkkejä tuoteparannuksista:

  • Kaikkiin VK-kuorimakoneisiin voidaan vaihtaa uudenlaiset FibreMax-irtoripasyöttövalssit, joilla saavutetaan kuorimakoneen parempi toiminta ja pienempi puuhukka. Myös syöttövalssien kunnossapito on helpompaa.
  • VK-hydrauliroottoreihin voidaan vaihtaa vahvennetulla hienokierteisellä pultilla kiinnitettävät terärungot. Näin terien elinikää on pystytty pidentämään merkittävästi.

VK-varaosat nopeasti ja luotettavasti

VK-varaosat toimitetaan suoraan paikalliselta VK-edustajalta, Valon Koneen tytäryhtiöstä tai VK:n keskusvarastosta Lohjalta. Varaosat toimitetaan kaikkialle maailmaan nopeinta reittiä ainoastaan luotettavien toimittajien välityksellä.

Kun tiedustelet/tilaat varaosia, niin ilmoita meille varaosanimikkeen ja/tai -numeron lisäksi kuorimakoneesi malli/tyyppi, sarjanumero ja valmistusvuosi, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman nopeasti.

Esim. Malli VK450, nro 123/2001: koneen tyyppinumero voi olla myös muodossa 450-480-6-450-RH