Syöttövalssit

Syöttövalssit

FibreMax-syöttövalssit

Valon Koneen valmistamiin kuorimakoneisiin asennetaan vakiona uudentyyppiset FibreMax-syöttövalssit vaihdettavilla irtorivoilla. Uudet syöttövalssit parantavat kuorimakoneen tehokkuutta ja toimintavarmuutta sekä minimoivat kuituhukan. FibreMax-syöttövalssi on patentoitu tuote.

Kolme erilaista ripamallia

FibreMax-syöttövalsseihin on saatavilla kolme ripamallia erilaisiin kuorintaolosuhteisiin. Teroitettu hammasripa asennetaan kaikkiin VK-koneisiin vakiona ja se on tarkoitettu kuorintaan normaaleissa olosuhteissa. Tylsää hammasripaa voidaan puolestaan käyttää silloin, kun syöttövalssien kiinnipitotarve ei ole kriittinen - esimerkiksi kun kuoritaan haudottua puuta. Kolmas malli eli piikkiripa on tarkoitettu kuorintaan vaikeissa olosuhteissa, esim. puiden ollessa jäässä. Eri ripamalleja on mahdollista käyttää samanaikaisesti koneen eri syöttövalsseissa – tällä tavalla voidaan minimoida valssien puuhun jättämä jälki.

Minimaalinen puuhukka ja parempi hakkeen laatu

FibreMax-syöttövalssit takaavat puun paremman kiinnipysymisen ja estävät puun pyörimisen vaikeissakin kuorintaolosuhteissa - näin riski puun päiden lohkeamiselle pienenee. Uudet syöttövalssit eivät jätä puuhun leikkuujälkeä, mikä parantaa puusta saatavan hakkeen laatua.

Syöttövalssien helpompi kunnossapito

FibreMax-syöttövalssien toimintavarmuus on helppo ylläpitää yksinkertaisen kunnossapidon takia. Ruuvikiinnitteisten irtoripojen vaihtaminen on nopeaa, eikä edellytä erikoisosaamista. Yhden valssin ripojen vaihtoon kuluu aikaa noin tunti.

Retro-fit

Uudentyyppiset FibreMax-syöttövalssit voidaan asentaa vanhoihin VK-koneisiin retro fit -pakettina. Lisätietoa FibreMax-syöttövalsseista saatte ottamalla yhteyttä Valon Koneen myyntiin tai After Salesiin.

Ota yhteyttä>>